Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Nitrianský míří ze Slavie na hostování do Příbrami

Praha - Milan Nitrianský po nečekaném konci v pražské Slavii míří do Příbrami. Čtyřiadvacetiletý krajní obránce nebo záložník bude už dnes v novém působišti poprvé trénovat a měl by u Litavky hostovat do konce sezony. Na začátku příštího týdne by měly být dokončeny formality hráčova přesunu.

Bývalý mládežnický reprezentant ve Slavii doplatil na zužování kádru před jarní sezonou. Podle trenéra Miroslava Beránka mají červenobílí na Nitrianského postu k dispozici lepší hráče. V Příbrami by měl na pozici pravého beka nahradit Martina Suse, který odešel do Liberce.

"Měl jsem ho v hledáčku už před přípravou, ale měli jsme tu Suse, proto jsme to příliš neřešili. Ale Sus odešel, tak jsme se k tomu vrátili a vedení klubu to teď dotáhlo," řekl trenér Příbrami Pavel Tobiáš. "Jsem rád, protože v útoku a záloze teď máme konkurenci, ale v obraně jsme neměli posty zdvojené," dodal.

Nitrianský přišel do Slavie v roce 2011 z Českých Budějovic, kde dříve působil právě pod Tobiášem. Nejprve patřil ke stabilním členům základní sestavy, ale ve druhé polovině uplynulé podzimní části přestal pravidelně nastupovat. V červenobílém dresu odehrál 82 ligových zápasů, ve kterých vstřelil čtyři góly.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články