Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nguyen zůstává ve Slovácku, klub uplatnil opci

Brankářskou jedničkou Slovácka bude i v příští sezoně Filip Nguyen. Klub z Uherského Hradiště uplatnil opci na brankáře, který v minulé sezoně hostoval z Liberce. S devětadvacetiletým gólmanem podepsal smlouvu do 31. prosince 2024.

Filip Nguyen v dresu Slovácka
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Nguyen za Slovácko odehrál 26 ligových zápasů a osmkrát udržel čisté konto. Pomohl k zisku domácího poháru a čtvrtému místu v první lize. Odchovanec Sparty v nejvyšší soutěži celkem absolvoval 103 utkání a vychytal 35 nul. Nguyen už byl několikrát v národním týmu, ale na premiérový start za Česko stále čeká.

"Filip v předchozí sezóně potvrdil to, co jsme od jeho příchodu očekávali. Jedná se o spolehlivého gólmana a my věříme, že bude naším základním kamenem i v nadcházející sezóně, ve které bychom se rádi probojovali do další fáze evropských pohárů," uvedl sportovní ředitel Slovácka Veliče Šumulikoski.

"Jsem rád, že Slovácko mělo zájem uplatnit opci a mohu zde pokračovat, protože jsem tady spokojený jak fotbalově, tak i po lidské stránce. Věřím, že tato sezona bude ještě úspěšnější a povede se nám probojovat do nějaké skupiny v evropské soutěži," dodal Nguyen.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články