Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Nezáviděníhodná ligová premiéra. Slávista Hrubeš vydržel na hřišti jen poločas

Praha - Brankář pražské Slavie Karel Hrubeš zažil proti Mladé Boleslavi premiéru ve fotbalové lize, na jakou nebude rád vzpomínat. Na trávníku vydržel jen 45 minut, než ho rozhodčí po faulu na hostujícího Martina Nešpora vyloučil. Hrubeš pak po změně straně musel sledovat, jak jeho oslabený tým inkasoval další tři branky a utrpěl debakl 0:4.

Vyloučený brankář Slavie Karel Hrubeš
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Hrubeš připustil, že si ligový debut představoval úplně jinak. "Pocity nejsou nic moc. První start, červená karta. To není nic příjemného," řekl Hrubeš, který nahradil zraněného Radka Černého. Kvůli zdravotním problémům je delší dobu mimo hru i Kamil Čontofalský.

Hrubeš uznal, že mladoboleslavského Nešpora zasáhl. "Dotyk tam byl, ale nebylo to zase nic brutálního. Bylo to takové oboustranné. Balon šel za obranu, chtěl jsem klukům pomoct a hráč tam byl o setinu dřív. Faul to určitě byl," připustil dvacetiletý mladík.

Je nám líto, video expirovalo.
Slávistický brankář Hrubeš si v ligovém debutu vykoledoval červenou kartu (45.+2)

Nervózní z premiéry nebyl. "Nohy se mi neklepaly, bral jsem to jako každý jiný zápas. S tím jsem do toho šel. Trenér mě pomalu připravoval od začátku týdne na to, že bych mohl nastoupit. Hodinu a půl před zápasem mi ukázal sestavu, že půjdu do branky," líčil Hrubeš.

Litoval, že si Slavia zase prohrála zápas vlastními chybami. "Je to jako vždycky, dáváme si ty góly sami. Větší část první půle to držíme, máme to pod kontrolou a pak se stane taková věc, že balon propadne vápnem. Dostáváme zbytečné góly," doplnil Hrubeš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články