Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Není Láďa jako Láďa. Do Sparty přichází talentovaný záložník Krejčí z Brna

Fotbalová Sparta získala záložníka Ladislava Krejčího z druholigového Brna. Dvacetiletý hráč a jmenovec bývalého křídelníka klubu podepsal se Spartou smlouvu na čtyři roky.

Sparťanský záložník Ladislav Krejčí
zdroj: AC Sparta Praha

"Přestup do Sparty je pro mě velkým posunem v kariéře. Uvědomuji si sílu Sparty. Jsou tu hráči, kteří mají velkou kvalitu, a těším se, až s nimi budu na hřišti," řekl Krejčí.

"Láďa je velice talentovaný střední záložník, který prošel všemi mládežnickými reprezentacemi. Je technicky velmi dobře vybavený. První dotek, přehled ve hře, dobré vyhodnocování herních situací patří k jeho silným stránkám," sdělil sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický.

"Vzhledem ke svému mládí se musí nadále hodně učit, bude si muset zvyknout na mnohem větší tempo hry, ale díky fyzickým a technickým předpokladům z něj může vyrůst velmi kvalitní hráč," dodal Rosický.

Krejčí debutoval v lize v roce 2016 právě proti Spartě. V barvách brněnské Zbrojovky nasbíral 24 ligových startů a vstřelil jeden gól. Brno na konci ročníku 2017/18 sestoupilo z nejvyšší soutěže.

V minulé sezoně sehrál Krejčí 23 zápasů ve druhé nejvyšší soutěži, dal tři branky a Zbrojovce pomohl k postupu do baráže o postup do nejvyšší soutěže.

Fotbal fokus podcast: Je Jílek pravým trenérem pro Spartu? POSLECHNĚTE SI:

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články