Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Našla Slavia náhradu za Juráska? Do Edenu přichází levý obránce z Rumunska

Po odchodu Davida Juráska chyběla Slavii jasná jednička na levý kraj obrany, to se teď může změnit. Z rumunského celku Sepsi přichází do Edenu Andres Dumitrescu. Dvaadvacetiletý bývalý mládežnický reprezentant podepsal na Slavii smlouvu do června 2027.

Andres Dumitrescu
zdroj: slavia.cz

Dumitrescu působil v Sepsi od ledna 2020. Během té doby s ním vyhrál domácí pohár a dva rumunské Superpoháry. V této sezoně se představil i v kvalifikaci Evropské konferenční ligy, kde ale rumunský celek v závěrečném 4. předkole nestačil na Bodö/Glimt. Norský tým už ve 2. předkole vyřadil vršovického rivala Slavie Bohemians 1905.

Trenér Jindřich Trpišovský už na nedělní tiskové konferenci po ligovém utkání s Karvinou (5:1) prohlásil, že by Slavia mohla brzy představit posilu na levý kraj hřiště.

"Hledali jsme alternativu na levou stranu obrany, kde chceme zvýšit konkurenci. Cítíme, že hráčů na levý kraj hřiště máme nedostatek. Andrese bereme jako zajímavý příslib, investici do budoucna. Dlouhodobě jsme ho sledovali. Je rychlý, dynamický, se skvělým centrem. Věříme, že ho naši trenéři dokáží ještě zlepšit a zúročí svůj velký potenciál," uvedl sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články