Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Naše výsledky mě hrozně štvou, řekl Zahustel po remíze s Brnem

Další ztrátu v boji o druhé místo zaručující předkolo Ligy mistrů zaznamenala v 19. kole nejvyšší soutěže Sparta Praha. Pod nečekanou remízu s Brnem 1:1 se gólem podepsal Ondřej Zahustel, ale příliš důvodů k radosti neměl. A nejen kvůli nečekanému výsledku. Před týdnem mu totiž zemřel děda, jemuž šestadvacetiletý obránce svůj vyrovnávací gól věnoval.

Ondřej Zahustel (vpravo) slaví se spoluhráči vstřelený gól
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Zápas nezačal pro rodáka z Mladé Boleslavi vůbec dobře. Po jeho teči v 50. minutě se Zbrojovka ujala vedení. O jedenáct minut později však nešťastný okamžik odčinil a hlavou vyrovnal. "Domácí zápasy musíme vyhrávat. Jsem rád alespoň za gól, protože jsem ho věnoval dědovi, který mi před týdnem umřel," řekl Zahustel.

Sparta následně moravského soupeře zatlačila, vypracovala si dost šancí, ale ani po vyloučení hostujícího Lukáše Kryštůfka se jí nepodařilo převážit skóre na svou stranu. "Se vším respektem k Brnu, remíza je pro nás málo. Je to pro mě rozčarování a hrozně mě naše výsledky štvou."

"Když šel soupeř do deseti, tak jsme to měli zjednodušit, dát balon do strany a sypat centry do vápna," pokračoval ofenzivní bek letenského mužstva. "Ale když jsme se dostali do strany, tak jsme míče zasekli a tím se všechno zbrzdilo. Přitom právě z centru jsme dali vyrovnávací gól," posteskl si.

Sparta remizovala se soupeřem hrajícím o záchranu podruhé za sebou, když navázala na výsledek 1:1 ze hřiště Slovácka. "Krizí bych to asi ještě nenazval. Myslím, že hra nebyla špatná. Určitě to nebylo nic katastrofálního," uvedl Zahustel. "Ale když soupeři vidí, že nejsme úplně v pohodě, tak sem jedou ještě víc odhodlaní," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články