Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Naše defenziva byla na úrovni krajského přeboru, nechápal Vrba po debaklu

Nevídaný debakl 2:5 musela strávit Plzeň po zápase proti Bohemians. Trenér Západočechů Pavel Vrba hledal slova pro vysvětlení jen těžko. Podivoval se jak nad výkonem Viktorie v prvním poločase, tak také nad špatným bráněním týmu včetně nezvládnutých soubojů svých svěřenců s hráči pražského celku.

Pavel Vrba
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

"Náš výkon byl špatný. První poločas si nedovedu vysvětlit, byl to propadák. Bohemka hrála na ligové úrovni, naše defenziva byla na úrovni krajského přeboru," prohlásil Vrba.

Pět gólů v lize inkasoval s Plzní vůbec poprvé. Předtím se mu to stalo jen v Lize mistrů na Bayernu Mnichov nebo na lavičce Ostravy v roce 2003. "Dostat tolik branek je hrozně nepříjemné. Zvláště když se před utkáním o něčem bavíme a pak vás rozbije jeden útočník. Byl jsem překvapený, že to někteří naši hráči silově nezvládli," uznal, že jeho tým měl velké problémy s Benjaminem Tettehem.

"Bohemka byla důrazná, byla lepší, my naopak byli v kombinaci velmi nepřesní a Bohemka toho využila. U nás nelze o spolupráci ani mluvit. Kvalita byla na straně domácích," připustil.

Plzeň tak na jaře v sedmi zápasech získala jen šest bodů a její náskok na prvním místě se zmenšil na sedm bodů před Slavií. "Každá ztráta je komplikace, ale co to znamená pro boj o titul, nechám na novinářích. Ti to popíšou sami. Mě zajímá, co bude po 30. kole," dodal Vrba.

Je nám líto, video expirovalo.
Vrba: Bohemians byli lepší a zaslouženě vyhráli
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články