Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Na Spartu je v Ostravě vyprodáno. Fanoušci tvořili velké řady i na autogramiádu

V nové sezoně zatím válí a na zájmu příznivců je to znát. Fotbalisty Ostravy proto v pondělní dohrávce nejvyšší soutěže s velkým rivalem ze Sparty požene vyprodaný stadion. Fotbalovou horečku potvrdila také autogramiáda, která předčila očekávání.

Milan Baroš v utkání se Spartou
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Baník opět táhne naplno. Dobrý start do ligy mezi fanoušky vzbudil velký zájem a souboj pátého týmu tabulky se třetí Spartou, na kterou Ostravští ztrácí jen bod, se vyprodal hned během úvodního dne předprodeje. V hledišti Městského stadionu by tak mělo sedět zhruba 15 tisíc diváků.

Úplná kapacita stadionu je lehce přes 15 tisíc, to by však museli svůj sektor zcela zaplnit i příznivci Sparty, což by ale nebylo tolik překvapivé. Všechny ostatní sektory ostravské arény jsou každopádně už nyní vyprodány, což činí přes 14 tisíc míst. "Lidi se na to těší a žijí tím. Je to pro celou Ostravu dobře," prohlásil záložník Daniel Holzer.

Obrovský zájem poznali hráči také během autogramiády, kterou klub uspořádal poté, co fanoušci splnili klubovou výzvu. Na střetnutí s Duklou v 6. kole jich dorazilo 10,5 tisíce, čímž překonali návštěvnický rekord na zmiňovaný zápas.

Baník čekal, že si pro podpisy dorazí pár stovek příznivců. Nakonec přišly ale tisícovky a v řadě stály už dávno před tím, než se hráči vůbec objevili. "Strhla se tu pravá fotbalová horečka a jsme za to rádi. Budeme se snažit si ty lidi udržet co nejdéle," prohlásil kapitán týmu a hlavní hvězda Milan Baroš, o jehož podpis byl enormní zájem.

Pokud by navíc Ostrava v pondělí rivala ze Sparty dokázala porazit, horečka možná zase o několik stupňů vzroste.

Je nám líto, video expirovalo.
Ostrava žije fotbalem. Na podpisy hráčů Baníku stály řady

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články