Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
PLANEO CUP - Pohár mládeže FAČR 2024

Mosquera mění Bohemians 1905 za Liberec. Láká mě vidina bojů o Evropskou ligu, řekl

Kolumbijec Jhon Mosquera bude v kariéře pokračovat v Liberci. Ofenzivní záložník přichází do Slovanu jako volný hráč po angažmá v Bohemians 1905. V minulém ročníku nejvyšší soutěže odehrál deset zápasů a vstřelil tři góly.

Jhon Mosquera
zdroj: Bohemians 1905

"Klokani" o Mosquerově odchodu informovali už v úterý s tím, že hráč nejprve souhlasil s podmínkami nového kontraktu, ale poté najednou oznámil, že končí. Podle záložníka ale bylo vše jinak. "Děkuji Bohemians za všechno. Bohužel jsem dva měsíce čekal na nabídku vylepšené smlouvy, ta však nepřišla," uvedl na webu severočeského klubu.

"Slovan jednal rychle, na podmínkách jsme se okamžitě domluvili. Láká mě vidina bojů o přední ligové pozice a také o Evropskou ligu. Okamžitě po uzavření smlouvy jsem kontaktoval ředitele Bohemians 1905, aktuálně je totiž na dovolené u moře a osobně jsem se s ním sejít bohužel nemohl," přidal Mosquera.

Kolumbijský záložník působil několik let ve Španělsku a českou ligu si poprvé vyzkoušel v roce 2014, kdy z třetiligového Hérculesu zamířil do Bohemians 1905. O dva roky později se vrátil do vlasti, ale před jarní částí uplynulého ročníku znovu podepsal smlouvu v Ďolíčku. Celkem odehrál mezi tuzemskou elitou 65 zápasů a dal 6 branek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články