Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Mladý reprezentant Kramář z Opavy je pro Olomouc investicí do budoucna

Devatenáctiletého fotbalového reprezentanta do dvaceti let získala Olomouc. Útočník Denis Kramář přichází na Hanou z druholigové Opavy. Smlouvu s vedením svého nového týmu podepsal do roku 2026. Olomoucký klub to oznámil na svém webu.

Denis Kramář
zdroj: sigmafotbal autor: sigmafotbal

"S Denisem myslíme především na budoucnost. Je to mladý talentovaný útočník, se kterým je ale stále potřeba pracovat. Věříme, že u nás dokáže rozvinout svůj potenciál a budeme společně úspěšní," řekl sportovní manažer Ladislav Minář.

Opavský odchovanec Kramář si zahrál nejvyšší soutěž už v ročníku 2020/21 v pěti zápasech za slezský tým. V další sezoně s Opavou postoupil do baráže, v níž tým neuspěl v souboji s Bohemians. Na podzim v druhé lize dal v 16 utkáních tři góly.

"O Denise se kluby intenzivně zajímaly již minimálně rok. Teprve z Olomouce přilétla na stůl jasná nabídka," uvedl sportovní manažer Opavy Jaroslav Kolínek na klubovém webu. "Je to nesmírně pracovitý hráč, který má obrovský potenciál a přeji mu, aby pro něj Olomouc byla jen přestupní stanice do dalšího, třeba i top zahraničního klubu. I proto jsem rád, že budeme na případném dalším přestupu participovat," řekl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články