Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Mladá Boleslav chce na Dukle prodloužit vítěznou šňůru

Praha - Fotbalisté Mladé Boleslavi zápasem na hřišti Dukly otevřou desáté kolo první ligy. V tabulce čtvrtí Středočeši měli před reprezentační pauzou slušnou formu a do Prahy si vezou sérii tří výher a vizitku nejproduktivnějšího celku soutěže. Přímý přenos sledujte na ČT sport od 20:05.

Mladá Boleslav vyhrála čtyři z posledních pěti kol, pouze se Slavií remizovala. Svěřenci Karla Jarolíma fanoušky baví ofenzivním fotbalem a s 24 góly mají nejlepší ofenzivu ze všech. "Mladá Boleslav patří mezi nejlepší mužstva ligy vůbec a svědčí o tom i počet vstřelených branek. Navíc díky jejich posledním výsledkům, kdy porazili venku Jablonec a doma přehráli Příbram, budou mít velké sebevědomí," řekl trenér Dukly Luboš Kozel.

Dobré mladoboleslavské výkony vynesly hned čtyřem hráčům pozvánky do reprezentací, takže v týdnu nebyli k dispozici vedle Jiřího Skaláka ani hráči jednadvacítky Aleš Čermák, Stanislav Klobása a Lukáš Vraštil. "I bez čtyř reprezentantů jsme v přípravě pracovali na navýšení jistoty naší kombinační hry, kterou se chceme prosadit proti každému soupeři bez rozdílu, zda hrajeme doma, či venku," upozornil kouč Středočechů Jarolím.

Mladá Boleslav z dosavadních osmi ligových střetnutí s Duklou prohrála jen dvakrát, naposledy loni v listopadu na Julisce zvítězila 2:0. "Mají i své slabiny a každá série někdy končí. Já doufám, že skončí ta jejich vítězná a nám se konečně podaří dotáhnout utkání do vítězného konce," přál si Kozel.

Jedenáctí Pražané zatím podávají spíše nevyrovnané výkony. Z uplynulých devíti kol dokázali porazit jen mistrovskou Plzeň a Ostravu. Třetí ligový triumf v sezoně si Dukla může připsat rovněž doma.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články