Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Mezera dal prvním gólem v lize Příbrami naději: Ještě máme o co bojovat

Pohotově dorazil míč do jablonecké branky a zařídil fotbalistům Příbrami senzační výhru nad favorizovaným Jabloncem. Dvacetiletý obránce Jiří Mezera se v lize trefil poprvé a dokázal tak Příbram udržet v naději na záchranu.

Příbram - Jablonec
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

"Nadšení je veliké. Jsem hrozně moc rád, že jsem dal první ligový gól. Ještě takhle důležitý, který navíc pomohl k výhře," řekl v nahrávce pro média Mezera, který rozhodl zápas v 77. minutě po drobném zaváhání brankáře Jana Hanuše.

Příbramští ztrácejí na první nesestupovou příčku, na níž jsou Teplice, už jen dva body. Severočeši ale mají k dobru nedělní utkání. "Myslím, že máme ještě o co bojovat," prohlásil Mezera, který zatím nastoupil v lize jen jedenáctkrát.

Jeho celek překvapivě ukončil úspěšnou jabloneckou sérii. Severočeši nebodovali poprvé po 11 kolech. "Jablonec byl i přes prohru náročným soupeřem. Jsou velmi nebezpeční, dávají hodně branek, moc jich nedostávají. Ale my jsme to zvládli a ubojovali to," těšilo Mezeru, který se v průběhu utkání musel po zranění Oliviera Kingueho z pozice levého beka přesunout na stopera.

Pochvaloval si, že se Příbram pod vedením nového trenéra Jozefa Valachoviče zvedla a z posledních čtyř kol třikrát bodovala. "Máme v kabině pohodu, je tu skvělá parta. Trenér je výborný, hodně nám pomohl. Věříme si," dodal Mezera.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články