Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Martin Hašek: Z premiérového gólu proti Plzni vědu nedělám

Praha - Martin Hašek mladší vykročil s novou sezonou do první ligy a stejně jako brázdil jeho otec trávníky nejvyšší soutěže v dresu pražské Sparty, teď vidí i jeho syn, že přišla zas jeho chvíle. "Tátovi jsem to přál, ale už to má za sebou. Jsem rád, že jsem tady teď já," usmívá se.

Martin Hašek
zdroj: ČT Sport

Pod svým otcem, který trénuje druholigovou Vlašim, ještě v minulé sezoně hrál. "Oslovoval jsem ho, trenére, a říkal jsem i dobrý den a na shledanou, aby to znělo jako od ostatních," směje se devatenáctiletý Martin Hašek, který si nadmíru chválí atmosféru i lidi v Bohemians 1905. "Je to pro mě vstupenka do první ligy," podotýká.

Martinu Haškovi vyšel jeho prvoligový debut náramně, v zelenobílém dresu s číslem 21 dokázal proměnit hned svou první střelu na branku v nejvyšší soutěži a ještě ke všemu skóroval proti mistrovské Viktorii Plzeň.

"Radost to byla obrovská. Přeci jen jsem v druhé lize snad za poslední rok nedal gól, takže to možná pro některé lidi bylo i trochu překvapení. Věřil jsem si, že bych gól mohl dát," usmívá se Martin Hašek při vzpomínce na premiéru z prvoligového trávníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Martin Hašek: Z gólu proti Plzni mám radost, ale vědu z toho nedělám

Gratulace se mu scházely v SMS zprávách, od blízkých lidí i v telefonátech. "Bylo to příjemné, to ano, ale na druhou stranu z toho nedělám žádnou vědu, je to jeden gól," krčí skromně rameny spokojený debutant v dresu klokanů.


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články