Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Marek Jarolím posílí záložní řadu Teplic

Teplice – Tristně vkročili do nové sezony Teplice, a tak posilují, jak to jen jde. Novým tahounem záložní řady by se měl každým dnem stát Marek Jarolím, kterému po sezoně skončila smlouva v Jablonci. S vedením teplického klubu se osmadvacetiletý hráč již dohodl na podmínkách smlouvy a stvrdit by ji měl svým podpisem ve čtvrtek.

Marek Jarolím ještě v dresu Slavie v souboji se svým bratrancem Davidem
zdroj: Isifa autor: Tomáš Krist

"Jsme na všem ústně dohodnutí, teď je nutné domluvu dotáhnout podpisem kontraktu. Snad se už nestane nic, co věc zhatí. Ve čtvrtek by mělo být vše hotové," řekl ředitel klubu František Hrdlička. Severočeši jsou po šesti odehraných kolech až na třináctém místě tabulky, když vyhrály jediný zápas, a tak se poohlížejí po možných posilách, i když přestupní období je již u konce.

Jarolím, který v lize nasbíral 183 startů a vstřelil 27 branek, byl momentálně bez angažmá, když mu vypršela po sezoně smlouva v Jablonci. Osmadvacetiletý hráč má být novým tahounem záložní řady Teplic. S týmem už několik dnů trénuje, odehrál za něj také sobotní přípravný zápas s druholigovým německým Aue, v němž však Teplice utrpěly debakl 0:5.

Jarolím nemá být jedinou novou tváří v severočeském týmu. Před dvěma týdny přišel na roční hostování ze Sparty levý záložník Jakub Podaný, Tepličtí touží z Letné získat také útočníka Andreje Keriče, který na Stínadlech už loni na podzim hostoval. Severočeši zkoušejí také útočníka George Weaha mladšího, syna někdejšího slavného kanonýra AC Milán.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články