Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Mahmutovič odchází na hostování do Olomouce

Olomouc - Bosenský útočník Aidin Mahmutovič opouští mistrovskou Plzeň. Na západ Čech zamířil na konci předloňského roku z Teplic, ale ve Viktorii si dlouhodobě nedokázal vybojovat místo v základní sestavě. Na podzim zasáhl jako náhradník do devíti ligových zápasů a vstřelil tři branky. Nyní bude devětadvacetiletý fotbalista v jarní části sezony hostovat v týmu ligového nováčka Olomouce.

Aidin Mahmutovič
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

"Aidin během svého působení v Plzni prokazuje extrémně vysokou tréninkovou morálku i pohodový charakter. Nicméně i vzhledem k výjimečné formě Michala Ďuriše nedostával na podzim tolik příležitostí, kolik by si střelec jeho formátu zasluhoval," řekl generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

V Plzni má Mahmutovič stále dveře otevřené

Lídr nejvyšší soutěže s Mahmutovičem nadále počítá. "Jsem přesvědčen, že se Aidin v dresu Olomouce prosadí a dostane se do herní pohody. Ve Viktorii má nadále dveře otevřené, počítáme s jeho návratem do letní přípravy," konstatoval Šádek.

Hráč se 183 starty a 67 ligovými góly možnost hostování na Hané uvítal. "Mým cílem zůstává prosadit se ve Viktorii a pomoci ji k dalším úspěchům. Nicméně v tuto chvíli potřebuji především hrát a jsem šťastný, že Olomouc má o moje služby opravdu velký zájem," uvedl Mahmutovič. "Věřím, že budu Sigmě prospěšný a přispěji k co možná nejrychlejší ligové záchraně. Stejně tak budu držet palce Plzni v boji o titul," dodal bosenský útočník.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články