Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Limberský opustil týmový hotel, v Plzni zřejmě po sezoně skončí

Praha - Působení Davida Limberského ve Viktorii Plzeň je v ohrožení. Podle deníku Sport došla vedení západočeského klubu s levým bekem trpělivost, když měl bývalý reprezentant po ligovém zápase s Libercem opustit týmový hotel a vrátit se až nad ránem. Od klubu dostal údajně pokutu. Limberský tak po sezoně na západě Čech zřejmě skončí.

David Limberský v dresu Viktorie Plzeň
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Podle deníku to také mohl být důvod, proč se třiatřicetiletý Limberský neobjevil v nominaci obhájce titulu na středeční ligovou dohrávku s Bohemians 1905, kterou západočeský celek v Praze vyhrál 1:0. Trenér Roman Pivarník uvedl, že obránce chyběl kvůli zranění.

To nepřímo potvrdilo i následující vyjádření klubu. "Nyní David Limberský dělá společně s fyzioterapeuty a klubovými lékaři vše pro to, aby se dal zdravotně dohromady a byl schopný odcestovat s týmem na další ligový zápas do Karviné. Dnes absolvoval i lehký trénink," uvedl mluvčí Plzně Václav Hanzlík. "Žádné jiné spekulace nijak komentovat nebudeme. Naším cílem je v klidu a dobře se připravit na další důležité utkání, v němž budeme chtít zvítězit," dodal.

Pro Limberského nejsou podobné prohřešky proti životosprávě nebo týmovým pravidlům ničím výjimečným. Před dvěma lety v Praze na Smíchově v opilosti boural a rok nesměl řídit. V Plzni kvůli tomu přišel o kapitánskou pásku a dostal vysokou pokutu.

Kontroverze se Limberskému nevyhýbaly ani na hřišti. Krátce po incidentu oslavil vstřelenou branku točením imaginárním volantem. V minulosti zase bývalý hráč pražské Sparty dostal od disciplinární komise pokutu za vulgární gesta nebo za nafilmovanou penaltu.

Zdroj
ČTK, isport.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články