Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Lídr z Plzně nadělil Mladé Boleslavi šestku, Jablonec válcoval Sigmu

Pohodlné vítězství si připsali fotbalisté Plzně v šestém kole první fotbalové ligy na domácím hřišti proti Mladé Boleslavi. Na výhře 6:1 se podílel hattrickem Michael Krmenčík a pomohl Viktorce k tříbodovému náskoku na čele ligy. Druhá Slavia Praha po domácí ztrátě s Jabloncem zabrala a zvítězila v Teplicích 3:0. Jablonec získal třetí výhru v řadě, když byl jasně lepší proti Sigmě a triumfoval 3:0. Jen o skóre je třetí Baník Ostrava, který si doma poradil s Duklou 2:0 i bez Milana Baroše v sestavě.

Fotbalisté Plzně slaví gól
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Bohemians 1905 - Sparta Praha 1:1

Podruhé za sebou přišla Sparta o ligové vítězství v závěrečných minutách. Po domácí remíze s Příbramí se rozešla smírně také s Bohemians 1905, tentokrát 1:1. V Ďolíčku otevřel skóre z přímého kopu kapitán Josef Šural, ale nerozhodný výsledek stanovil střídající Jan Záviška.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379897-letenske-deja-vu-take-v-dolicku-sparta-ztratila-vedeni-a-opet-remizovala/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Bohemians 1905 – Sparta Praha

Opava - Karviná 1:3

Ze souboje dvou týmů z chvostu tabulky vyšla lépe Karviná. Porazila opavské fotbalisty v jejich brněnském azylu 3:1 a poprvé v sezoně bodovala. Svěřence Romana Nádvorníka k triumfu nasměrovala hlavička po rohu osamoceného Filipa Panáka, na něhož navázal Vojtěch Smrž. Opava snížila z kopačky Tomáše Smoly, ale skóre uzavřel Tomáš Wágner. 

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379940-opava-karvina)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Opava - Karviná

Ostrava - Dukla Praha 2:0

Ostravská ikona Milan Baroš ještě zůstal na lavičce. Jeho spoluhráči si ale bez problémů poradili s Duklou 2:0. Prosadili se oba útočníci. Skóre otevřel Ondřej Šašinka, ke kterému se přidal Dame Diop. Senegalský forvard za Zlín nevstřelil v první lize víc než pět branek za ročník, nyní má v Baníku už čtyři. Navázal na hattrick v Olomouci.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379941-ostrava-dukla-praha)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Baník Ostrava - Dukla Praha

Příbram - Liberec 1:3

Příbramský talent Jan Matoušek se opět prosadil, ale to bylo ze strany Příbrami v produktivitě vše. Po bodu z Letné doma nestačila na Liberec, kterému v šestém kole první ligy podlehla 1:3. Severeočeši podruhé v ročníku zvítězili díky trefám Tomáše Malinského a dvojice Roman Potočný s Filipem Oršulou z rychlých kontrů. 

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379942-pribram-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Příbram - Liberec

Teplice - Slavia 0:3

Fanouškům za domácí prohru s Jabloncem koupili slávisté odpustek. V Teplicích dominovali a po brankách Tecla, Kúdely a Sýkory zvítězili 3:0. Minimálně do utkání Plzně proti Mladé Boleslavi poskočili na první místo prvoligové tabulky. 

SESTŘIH, REPORTÁŽ, OHLAS Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/379943-v-teplicich-si-po-sparte-zastrilela-i-slavia-pohodovy-den-nacal-tecl/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Teplice – Slavia Praha

Viktoria Plzeň - Mladá Boleslav 6:1 

V posledních čtyřech zápasech měla skromnou produktivitu a zvítězila 1:0. Nyní však odšpuntovala Viktoria Plzeň ofenzivní smršť. Mladou Boleslav doma deklasovala 6:1 a k hattricku nejlepšího střelce ligy Michaela Krmenčíka se přidal dvougólový Jakub Řezníček a Radim Řezník. Západočeši jsou jako jediní v lize stále stoprocentní.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLAS Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/380017-predtim-sedm-golu-proti-boleslavi-sest-plzen-uradovala-v-cele-s-krmencikem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Mladá Boleslav

Jablonec - Sigma Olomouc 3:0

Fotbalisté Jablonce dostáli názvu svého stadionu Střelnice. Soupeře z Olomouce obléhali od první minuty, svou převahu ale vyjádřili gólově až ve druhém poločase. Po standardce a z náběhu se prosadil urostlý forvard Martin Doležal, k němuž se v 89. přidal kapitán Michal Trávník. Sigma prohrála 0:3, ze šesti utkání zvítězila dosud pouze jednou. 

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLAS Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/380019-jablonec-nenechal-sigmu-vydechnout-k-vyhre-prispel-dvema-goly-dolezal/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání a ohlasy Jablonec - Olomouc

Slovácko - Zlín 0:4

Jednoznačné vítězství. Zlínští fotbalisté přijeli do Uherského Hradiště, odehráli proti Slovácku výtečný zápas a domů se vracejí s výhrou 4:0. V tabulce se posunuli na páté místo před Jablonec. Vedoucí gól Zlína vstřelil z penalty Tomáš Poznar, další přidali Lukáš Bartošák, Lukáš Železník a Róbert Matejov.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLAS Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/380064-4-0-zlin-nemel-se-slovackem-slitovani-a-odvezl-si-vysokou-vyhru)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slovácko – Zlín

Hlavní zprávy

Nejčtenější články