Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Liberec testuje i Kingueho, který se chtěl prosadit ve Slavii

Liberec - Fotbalisté Liberce odjeli na herní soustředění do Rakouska i s kamerunským obráncem Olivierem Kinguem, který se předtím snažil prosadit ve Slavii. Trenér Jindřich Trpišovský bude testovat i francouzského záložníka Jeana Pierra Morgana. "Naopak v Liberci musel zůstat Daniel Bartl, který bude doléčovat se specialisty své zranění," uvedl Trpišovský.

Jindřich Trpišovský
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"V minulém týdnu jsme dokončili fázi zaměřenou na kondici a zátěžové věci. Musím kluky pochválit, protože pracovali velmi dobře a jsou skvěle připravení. Teď odjíždíme na herní kemp do Rakouska. Čekají nás tři přípravné zápasy, kde se všichni hráči předvedou. Každý by měl absolvovat jeden a půl zápasu. Jedinou kaňkou je, že kádr se nám ještě nepodařilo doplnit podle představ. Ale věřím, že někteří hráči za námi ještě dorazí," dodal liberecký kouč.

Jednadvacetiletý Kingue je produktem kamerunské akademie Nkufo a naposledy hostoval v portugalském celku Olhanense. Předtím byl i ve Standardu Lutych. Nyní se stal hráčem Slavie, ta ho však obratem poslala do Liberce, kde by měl hostovat.

Čtyřiadvacetiletý Morgan je rodákem z Guadeloupu, ale vyrůstal ve Francii. Má za sebou působení v Honvédu Budapešť a naposledy byl v Košicích spoluhráčem jiného testovaného hráče Liberce Mahamadou Dramého. Za Košice odehrál v druhé slovenské lize 22 zápasů a dal dvě branky.

V rakouském Aigenu se bude Slovan připravovat do 19. července. Utká se s Aue, Rizesporem a Heidenheimem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články