Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Látal se vrací do Gliwic, Slavia přišla o dalšího kandidáta na trenéra

Gliwice (Polsko) - Radoslav Látal se novým trenérem fotbalistů Slavie nestane. Jeden z možných kandidátů na místo po odvolaném Dušanu Uhrinovi mladším se podle informací polských médií po měsíci a půl vrací do Piastu Gliwice, s nímž se v červenci dohodl na ukončení spolupráce.

Šestačtyřicetiletý Látal se Gliwic ujal před rokem v létě a dovedl je k historickému druhému místu v polské lize. Klub ale následně výrazně oslabil, vypadl už v 2. předkole Evropské ligy a Látal nabídl rezignaci, kterou vedení přijalo.

Piast od té doby trénoval další Čech Jiří Neček, dřívější Látalův asistent, mužstvo se však nadále trápilo a figuruje až na 14. místě ligové tabulky. V úterý tak vedení vypovědělo s Nečkem smlouvu a odpoledne oznámilo Látalův návrat.

Ze seznamu kandidátů na post trenéra Slavie, o nichž spekulují česká média, tak vypadlo už druhé jméno. Ve středu člen představenstva klubu Tomáš Syrovátka serveru Aktuálně.cz potvrdil, že ukončil jednání s koučem reprezentace do 18 let Lubošem Kozlem.

O sporu mezi Slavií a FAČR ohledně jednání s trenérem Kozlem čtěte zde. (//sport/fotbal/1-liga/339748-kozel-slavii-trenovat-nebude-sesivani-se-hadaji-s-facr/)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články