Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kusý: Konsolidace Slavie bude pokračovat

Praha - Dosud byl spjat převážně s hokejem, teď ale své síly upnul k fotbalu. Nově jmenovaný ředitel pražské Slavie Zbyněk Kusý dostal nabídku, která ho překvapila. Do práce se ale pustí s chutí, i když přiznává, že přechod k jinému odvětví pro něj není úplně nejjednodušší.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Bývalý generální manažer pardubických hokejistů vystřídal v nové funkci Miroslava Platila. Ten skončil v Edenu po dvou letech. "Slavia je značka," tvrdí Kusý s tím, že chce oblíbený klub vrátit zpátky na vrchol.

"V hokeji jsem na tom byl kdysi úplně stejně a nakonec jsme veřejnost v posledních deseti letech přesvědčili, že víme, co děláme," vysvětlil Kusý, že se do problematiky fotbalového klubu rychle dostane. Ostatně Slavia prý nebyla jediným klubem, který o jeho služby stál.

Jako cíl si Kusý vytyčil hlavně pokračování v úspěšné konsolidaci klubu. "Do konce srpna připravím materiál, který zhodnotí situaci. V konsolidaci budeme pokračovat minimálně další rok," řekl Lidovým novinám s tím, že nejvíc práce bude potřeba odvést v oblasti marketingu. "Doba je v tomto ohledu těžká," dodal.

Prezident klubu Aleš Řebíček v těchto dnech do Slavie vedle Kusého přivedl i nového trenéra v podobě Petra Rady z Teplic, vrací se i slovenský záložník a někdejší slávistický kapitán Karol Kisel.

Zdroj
ČT sport, LN

Hlavní zprávy

Nejčtenější články