Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Volejbalový magazín

Kušej se dohodl s Mladou Boleslaví na prodloužení smlouvy

Úspěšné spojení se ještě víc stvrdilo. Reprezentační hráč Vasil Kušej prodloužil kontrakt v Mladé Boleslavi. Čtyřiadvacetiletý křídelník se upsal klubu, který se představí v hlavní fázi Konferenční ligy, do června 2027.

Vasil Kušej (vpravo) a většinový majitel Mladé Boleslavi David Trunda
zdroj: FK Mladá Boleslav

"Prodloužení smlouvy s Vasilem Kušejem je pro nás velmi důležitým momentem. Je bezesporu jedním z pilířů našeho týmu a nejen jeho reprezentační zkušenosti jsou pro klub velkým přínosem," uvedl prezident klubu David Trunda.

Kušej přišel do Mladé Boleslavi loni v lednu, a přestože byl v nejvyšší soutěži nováčkem, ihned se zařadil mezi opory. V 62 soutěžních utkáních zaznamenal 14 gólů a 17 asistencí. I jeho forma v úvodu sezony pomohla Středočechům přejít přes tři předkola do Konferenční ligy.

Co nabídla reprezentační přestávka? Poslechněte si nový Fotbal fokus podcast:

"Jsem šťastný, jakým směrem se klub vydal a jak tým funguje. Udělali jsme kus práce a jsem rád, že jsem u toho všeho mohl být a přispívat svými výkony. Je pro mě obrovská motivace do další práce, chci splácet důvěru klubu i fanouškům," řekl Kušej.

Bývalý hráč Drážďan, Wackeru Innsbruck a Ústí nad Labem má na kontě dva reprezentační starty. Nastoupil i do posledního utkání národního týmu, který před týdnem zdolal v Lize národů 3:2 Ukrajinu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články