Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Krmenčík vulgárně urážel při skandování s fanoušky Plzeň, o den později se omlouval

Výkony v Plzni mu vynesly nominace do reprezentace i angažmá v zahraničí, po středečním ligovém utkání Slavie se však Michael Krmenčík nezachoval jako příklad vzorového odchovance Západočechů. Současný útočník Pražanů se po výhře nad Olomoucí přidal k fanouškům při vulgárním skandování na adresu Viktorie. Osmadvacetiletý hráč se o den později za svoje chování omluvil. Stihl ho však už zkritizovat bývalý plzeňský spoluhráč David Limberský.

Michael Krmenčík ze Slavie v utkání proti Sigmě Olomouc
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Slávističtí fanoušci na konci středečního vítězného utkání (1:0) opakovaně skandovali "Zk.....á Plzeň". Příznivci červenobílých tímto vulgárním pokřikem častují neoblíbeného rivala, s nímž se utkají v nedělním šlágru 13. kola v Edenu. Podle krátkého videa na sociální síti si Krmenčík při skandování slávistického "kotle" s fanoušky notoval a zvedal ruku do rytmu hanlivého pokřiku.

"V neděli udělám absolutní maximum pro úspěch Slavie a věřím, že to bude strhující souboj dvou nejlepších klubů Česka posledních 10 let. Je mi ale líto, že jsem se nechal strhnout v bojové atmosféře k pokřiku, který znevažuje plzeňský klub, a omlouvám se," uvedl Krmenčík na Instagramu.

Výkony Krmenčíka ve Slavii řešil nový Fotbal fokus podcast, který naleznete také na Spotify a dalších podcastových aplikacích:

Český reprezentant přišel do Slavie v létě z belgických Brugg na roční hostování s povinnou opcí na přestup v případě, že by český šampion prošel do základní skupiny Ligy mistrů. To se Pražanům nepovedlo. Hlavní část kariéry ale strávil Krmenčík v Plzni, jejímž je odchovancem. S Viktorií získal tři ligové tituly. Ve Slavii se zatím příliš neprosadil a připsal si jen jeden soutěžní gól.

Krmenčíka za to, že se přidal k hanlivému pokřiku proti bývalému zaměstnavateli, zkritizoval jeho někdejší spoluhráč ve Viktorii Limberský, jenž po minulé sezoně ukončil profesionální kariéru. "Co všechno jsi schopen udělat, aby ses zavděčil fanouškům SKS, kteří tě stejně nikdy nepřijmou? A naopak teď jsi ztratil spoustu fanoušků, kteří tě měli upřímně rádi," uvedl Limberský na Instagramu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články