Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Krejčí je na odchodu do Boloni, Sparta za něj inkasuje 4 miliony eur

Praha - Dlouho skloňovaný a odkládaný přestup Ladislava Krejčího ze Sparty do zahraničí se nyní konečně stává realitou. Čtyřiadvacetiletý reprezentační záložník odchází do Boloni, která v uplynulém ročníku Serie A skončila na 14. místě. Krejčí má tento týden absolvovat zdravotní testy, italský klub by měl za sparťanského záložníka zaplatit okolo 4 milionů eur (zhruba 108 milionů korun).

Ladislav Krejčí
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Krejčího, který v úterý oslavil 24. narozeniny, čeká první angažmá mimo Spartu. Za letenský celek nastupoval v první lize od roku 2010 a celkem za něj v nejvyšší soutěži odehrál 131 zápasů a vstřelil 25 branek.

V minulé sezoně měl Krejčí bilanci čtyř branek v 27 utkáních, další dva góly přidal v Evropské lize, kde týmu pomohl do čtvrtfinále.

V české reprezentaci Krejčí odehrál 26 utkání a vstřelil čtyři branky. Na mistrovství Evropy ve Francii, kde výběr trenéra Pavla Vrby skončil už v základní skupině, nastoupil ve všech třech zápasech.

Boloňu vede bývalý italský reprezentant Roberto Donadoni a v uplynulém ročníku Serie A skončil s týmem čtyři body nad sestupovým pásmem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články