Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Krejčí byl při obnovené premiéře na Letné vidět, o červené kartě i penaltě měl jasno

Po návratu z Itálie odehrál Ladislav Krejčí, starší ze dvou sparťanských jmenovců, ligové utkání v základní sestavě. Proti Zlínu navíc přispěl výraznou měrou k vítězství 3:1. Sám byl totiž u dvou klíčových momentů – u vyloučení Lamina Jawa i penaltového zákroku Václava Procházky. Sám nicméně uznal, že zisk plného počtu bodů se rodil velmi těžce.

Jeho přestup se trochu táhnul a Krejčí proto v úvodních zápasech v základu chyběl, protože doháněl tréninkové manko. V neděli ale při absenci svého mladšího kolegy a zranění Andrease Vindheima dostal šanci a byl u dosud největšího letenského trápení v sezoně. 

"Nemohl jsem se dočkat, až zase budu hrát. A hlavně jsem se těšil na náš stadion, na naše diváky. Je moc dobře, že to skončilo vítězstvím, ale musíme si přiznat, že to bylo spíše ubojované," svěřoval se zkušený záložník.

Třicetiletý fotbalista nastoupil na Letné v rudém dresu naposledy v květnu 2016 při jasné výhře 5:0 nad Jihlavou. Tentokrát to měli sparťané rozhodně těžší. "Soupeř dobře bránil, nám hra příliš neklapala, míč nechodil od nohy a nějaké šance jsme neproměnili. A když se má zápas otáčet po přestávce, je to vždy složité," konstatoval.

Právě na Krejčím se vyfauloval Lamin Jawo. "Jsem přesvědčen, že to faul byl. A také před penaltou do mě určitě někdo vrazil," vrátil se k zákroku Václava Procházky.

Jeho tým je tak aktuálně stále v čele s dvoubodovým náskokem na Slavii. "Je to jen krátká část celého ročníku, hodně zápasů máme před sebou. Musíme se na každého soupeře zodpovědně připravit," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články