Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Kozel vzal do přípravy čtyři dorostence, ze Slovácka si stáhl Šašinku

Největší změna v Baníku už se udála. Týmu se ujal Luboš Kozel a s fotbalisty Ostravy tak zahájil přípravu na ligové jaro. Jinak ale hráčský kádr zatím žádných velkých změn nedoznal. Do přípravy s áčkem jdou dorostenci Jakub Drozd, Jakub Tamajko, Timofej Barkov a nejlepší střelec třetiligového béčka David Buchta. Z hostování se do Ostravy vrátil i útočník Ondřej Šašinka ze Slovácka, který však po zranění trénuje individuálně.

Je nám líto, video expirovalo.
Luboš Kozel se vrací do ligového kolotoče po třech letech

"Začínáme s kádrem, který tu byl na podzim. Chybí jen Lukáš Pazdera, kterému skončila smlouva, a vrátil se nám z hostování Ondřej Šašinka. Máme tady i čtyři mladé kluky. Neříkám, že tu budou nastálo, ale máme v plánu to trochu otevřít mladým hráčům z akademie, aby přičichli k tréninkovému procesu," konstatoval Kozel.

O jiných posilách se zatím nehovořilo. "Bavili jsme se o nějakých jménech, ale více bych k tomu zatím neříkal. Rozhodně ale neplánujeme nějaké rozsáhlé změny, možná dvě tři," prozradil Kozel.

Baník začal s 23 hráči, v úterý se má připojit Milan Baroš a v pátek Dame Diop a Dyjan Carlos de Azevedo. "Všichni hráči dostanou v prvním týdnu prostor," řekl Kozel, kterému chyběl nemocný středopolař Rudolf Reiter.

První zápas sehraje Baník v pátek v rámci Tipsport ligy proti Prostějovu, v sobotu se představí v Zabrze.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články