Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Kouč Teplic Hejkal dostal za vyloučení stopku na dva zápasy

Dva soutěžní zápasy odehrají tepličtí fotbalisté  bez trenéra Stanislava Hejkala. Ten si totiž po konci nedělního duelu s Karvinou vysloužil jako první kouč v historii první ligy červenou kartu. Za urážky rozhodčích rovněž dostal pokutu 30 tisíc korun.

Zděšený Stanislav Hejkal
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Hejkala naštvala situace z nastavení, kdy sudí Jiří Houdek odpískal faul teplického obránce Tomáše Vondráška na Michala Petráně, po němž Karviná zahrávala standardní situaci.

"Nechci se dotknout rozhodčích, protože tohle je stát ve státě. Rozčílila mě situace z 92. minuty, trestný kop (Karviné). To byl prostě dárek. Byla to těžká situace, z té jsme mohli prohrát. Pak tam jsou drobné nuance, ke kterým se nechci vyjadřovat, protože víme všichni, jak těžce se peníze vydělávají, a nechci je zbůhdarma nikomu dávat," řekl po utkání Hejkal.

Disciplinární komise navíc zahájila proti Teplicím disciplinární řízení za porušení povinností pořádajícího klubu v utkání proti Karviné. Za stejný prohřešek v duelu se Slováckem musí Baník Ostrava zaplatit 25 tisíc korun.

Pokutu 40 tisíc obdržela Sparta za nesportovní chování fanoušků v ligovém souboji na hřišti Slovanu Liberec. O 10 tisíc více musí za stejný prohřešek v zápase domácího poháru proti Uničovu zaplatit Zlín.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články