Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Kouč Liberce už nepočítá s Rajnochem. Přeřadil ho do juniorky

Liberec -  Liberec už nepočítá se zkušeným obráncem Janem Rajnochem. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant byl přeřazen do juniorky a dostal svolení hledat si nové angažmá. "FC Slovan Liberec chce vybudovat perspektivní tým, ve kterém v tuto chvíli není pro Jana Rajnocha místo," uvedl Slovan s tím, že trenér Samuel Slovák chce dát prostor mladším hráčům.

Rajnoch přišel do Liberce na konci ledna po předčasném ukončení smlouvy s druholigovou tureckou Adanou Demirspor. V severočeském mužstvu se ihned zařadil do základní sestavy, celkem odehrál 13 ligových zápasů a vstřelil jeden gól.

Vstup do nové sezony však odchovanci Sparty podobně jako celému Liberci nevyšel a v neděli se dvěma chybami podepsal pod porážku 1:4 se Slavií. Slovan má po třech kolech domácí soutěže na kontě pouhé dva body, minulý čtvrtek také vypadl ve 3. předkole Evropské ligy s rumunskou Astrou Giurgiu.

"Já už podle trenéra na ligu nemám a máte pravdu, závěr na Slavii byl z mé strany šílený," uvedl bývalý obránce Bohemians 1905, Slovácka, Mladé Boleslavi, německé Chotěbuzi a tureckých klubů Ankaragücü, Sivassporu a Demirsporu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Liberec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články