Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ke spokojenosti mi chybí pět bodů, tvrdí kouč Slovácka Habanec

Uherské Hradiště - Po třech kolech bylo Slovácko s nula body poslední. Pod vedením Svatopluka Habance se ale tým významně vzchopil a do konce podzimu získal 19 bodů. K úplné spokojenesti však trenérovi chybí pět bodů. "Právě prohra v Ostravě a bodové ztráty po remízách v Budějovicích a s Hradcem Králové mě mrzí. Ztratili jsme minimálně pět bodů, které mi chybí k dokonalé spokojenosti. Od sestupové pozice nás dělí jen pět bodů, liga je nesmírně vyrovnaná," řekl.

Vedení klubu plánuje před druhou částí první ligy přivést tři až čtyři nové hráče, kouč chce oživit kádr i posilami z vlastních zdrojů. "Vzhledem k ekonomickým podmínkám klubu se nedají čekat žádné velké přestupy," uvedl ředitel klubu Vladimír Krejčí, který je spokojen s tím, jak se postupně daří stabilizovat kádr. "Zapracováváme do něj mladé hráče. To je naše filozofie a také cesta, kterou musíme jít."

Do zimní přípravy se zařadí například třiadvacetiletý odchovanec klubu Peter Sládek, který na podzim hostoval v Myjavě. "Je reálným uchazečem o místo v kádru," řekl Habanec.

Fotbalisté Slovácka budou ještě do 6. prosince trénovat. "Na dovolenou dostanou hráči individuální plány. Někteří budou mít více volnosti, aby si odpočinuli. Další budou mít plán tvrdší, aby po svátcích nepřišli jako otesánci," usmál se Habanec. K zimní přípravě se tým sejde 3. ledna, zápasovou náplň bude tvořit hlavně Tipsport liga. Herní soustředění se uskuteční v Turecku a ligovou generálku obstará duel se Sigmou Olomouc.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články