Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Karviná přišla o Mikuše se Zorvanem, dostali stop od disciplinárky

Hned o dva fotbalisty přišla Karviná v nadcházejících zápasech v boji o záchranu v lize. Rajmund Mikuš může nastoupit až v závěrečném pátém kole. Slovenský záložník totiž dostal od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace trest na tři soutěžní utkání za vyloučení po ostrém zákroku v zápase se Zlínem. Jeho spoluhráč Filip Zorvan si nezahraje dva zápasy. Komise o tom informovala v komuniké.

Vyloučený Filip Zorvan z Karviné
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Mikuš v polovině druhého poločasu zezadu hrubě fauloval zlínského Róberta Matejova. Sudí Ondřej Berka nejprve karvinského krajního hráče nijak nepotrestal, ale po zásahu videorozhodčího a přezkoumání situace ze záznamu rovnou udělil červenou kartu.

Slezané dohrávali klíčový souboj o záchranu v devíti. V 90. minutě totiž Berka po zásahu videorozhodčího a přezkoumání situace vyloučil také Zorvana za to, že silou strčil zlínského záložníka Jakuba Janetzkého, jenž upadl. Hlavní sudí incident ve hře neviděl, neboť byl otočený zády. Karvinští navzdory dvojnásobnému oslabení udrželi remízu 1:1, která jim ale v boji o udržení příliš nepomohla. Z posledního místa v tabulce ztrácejí osm bodů na předposlední Pardubice.

Jablonecký Michal Surzyn dostal za vyloučení v úvodním duelu nadstavby s Pardubicemi klasický jednozápasový trest.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články