Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Kapitán loď neopustí. Škoda prodloužil v Edenu smlouvu

Milan Škoda bude pokračovat ve Slavii. Kapitán sešívaných prodloužil kontrakt o jeden rok. Brzy třiatřicetiletý útočník se sešívaným upsal do června 2020.

Milan Škoda se raduje z branky
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Jsem hrozně šťastný, že tu můžu být. Máme skvělý tým a na své straně fanoušky. Všechno kolem Slavie je strašně pozitivní. Moje motivace je být pevnou součástí mužstva, co možná nejvíce nastupovat a klukům pomáhat. Věřím, že to naplním," uvedl Škoda, který velkou část podzimu vynechal z důvodu zranění.

I proto má někdejší král ligových střelců v dosavadním průběhu nejvyšší soutěže na kontě jen pět branek.

Ve Slavii působí od ledna 2012, kdy přišel z Bohemians 1905. "Když se řekne sedm let, tak je to dlouhá doba, ale uteklo to daleko rychleji, než jak to zní. Nepřipadám si, že bych stál dlouho na místě. Spíše naopak mi to rychle utíká. To je asi tím, že se cítím skvěle," konstatoval Škoda, o kterého byl v minulosti zájem v Číně, ale Slavia ho udržela.

Cílem pražského rodáka je nyní zopakovat zisk ligového titulu z roku 2017. Po podzimu vede Slavia o čtyři body před Plzní. "Jsem šťastný, že máme šanci o titul bojovat, a samozřejmě věřím, že to zvládneme," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články