Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Kalouda překvapivě končí v Dukle. Jsem rád, tvrdí

Praha - Záložník Luboš Kalouda se překvapivě dohodl s Duklou na předčasném ukončení smlouvy. Šestadvacetiletý fotbalista v pražském klubu působil od léta 2012, kdy podepsal tříletý kontrakt.

Luboš Kalouda (vlevo) a Zbyněk Pospěch
zdroj: ČTK

"K ukončení smlouvy došlo po dohodě obou stran. Lubošovi děkujeme za všechno, co pro náš klub za poslední dva roky vykonal, a přejeme mu do budoucna spoustu nejen sportovních úspěchů," uvedl sportovní ředitel Günter Bittengel.

Kaloudu zastupovala Markéta Haindlová, předsedkyně České asociace fotbalových hráčů. "Ukončení kontraktu je výsledkem dohody obou stran, bylo to v dané situaci nejlepší řešení," uvedla Haindlová. Kalouda se k celé záležitosti nechtěl blíže vyjadřovat. "Nechci se k tomu vracet. Jsem rád, že to dobře dopadlo," řekl jen.

Vicemistr světa do dvaceti let z roku 2007 si v šestém celku první ligy nedokázal vybojovat trvalé místo v základní sestavě. V dresu dejvického týmu zasáhl do 33 ligových utkání a vstřelil pět branek.

Předtím hrál za své mateřské Brno a CSKA Moskva, kde se však neprosadil a hostoval ve Spartě Praha, druholigové ruské Astrachani a ukrajinské Oleksandriji.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články