Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Jsem rád, že Slovácko pomohlo, ale je to na nás, říká Sadílek

Sparta využila zaváhání první Slavie i druhé Plzně a přiblížila se jim. To výborně naladilo záložníka Lukáše Sadílka, který měl po výhře 3:0 nad Jabloncem výborný pocit. "Celou dobu jsme zápas kontrolovali. Drželi jsme celou dobu balon a bylo otázkou času, kdy dáme gól," řekl Sadílek. Kompletní informace k 20. ligovému kolu najdete v pořadu Dohráno na ČT sport.

Je nám líto, video expirovalo.
Dohráno

Tým z pražské Letné vyhrál šesté z posledních sedmi kol. "Mám z toho fakt dobrý pocit, protože si myslím, že jsme jednoznačně sehráli nejlepší utkání na balonu. Byli jsme aktivní, pořád jsme chtěli hrát s balonem, hráli jsme dopředu. Mělo to parametry a 3:0 je zasloužených," dodal šestadvacetiletý odchovanec Slovácka.

Sparta udržela ve čtvrtém jarním kole poprvé nulu. "Je to dobré pro naši obranu i sebevědomí, že dokážeme hrát bez inkasovaného gólu. Jablonec měl dvě situace z rychlého protiútoku, kdy se dostal k náznaku. Gólman Kovy předvedl v prvním poločase skvělý zákrok," uvedl někdejší mládežnický reprezentant.

Je rád, že se Sparta přiblížila Plzni, která prohrála se Slováckem, na tři a Slavii, jenž remizovala v Teplicích, na pět bodů. "Těší to moc. Člověk to nějakým způsobem sleduje, snaží se to nevnímat, aby se soustředil na vlastní zápas, ale výsledky ho neminou. Jsem rád, že nám Slovácko pomohlo, jsem za kluky hodně rád. Je dobře, že jsme toho využili. Je to na nás. Musíme zápasy zvládat za tři body a uvidíme, co se stane," prohlásil Sadílek.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články