Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Jihlavu povede do nové sezony trenér Kopecký

Jihlava – Novým trenérem fotbalistů Jihlavy se stal Ivan Kopecký. Trenér, který naposledy působil v druholigových Vítkovicích, prožije prvoligovou premiéru v roli hlavního kouče. V minulosti působil jako asistent v Teplicích a Jablonci.

Ivan Kopecký
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Hrozně si této nabídky vážím a práce pro FC Vysočina pro mne představuje velkou motivaci," řekl Ivan Kopecký.

Jihlavu v závěru minulé sezony trénoval Josef Jinoch, který s Vysočinou skončil na čtrnáctém místě a zachránil ji v nejvyšší soutěži. Od června se Jinoch přesunul na pozici sportovního ředitele. Asistentem Kopeckého zůstane Michal Kadlec, realizační tým doplní kondiční trenér Miroslav Mikšíček a fyzioterapeut Vít Čížek.

"Budeme se snažit vytvořit z hráčů ucelený kolektiv a být jako jedna velká rodina. Věřím, že jsme z hráčů schopní dostat více, než dosud předváděli. Chceme na svou stranu dostat diváky, aby nám fandili a ocenili snahu týmu," prohlásil někdejší záložník Drnovic.

Kopecký přišel do Vítkovic v lednu a společně s Romanem Westem dokázal nováčka udržet ve druhé lize, přestože po podzimu bylo mužstvo v tabulce s velkou ztrátou předposlední. "Ten půlrok mě neskutečně obohatil. V Ostravě jsem prožil moc krásné období a našel jsem tady fantasticky pracovitou partu lidí i fotbalistů, která táhla za jeden provaz. A na ně nikdy nezapomenu, stejně jako na fanoušky, kteří nám na jaře hodně pomohli," prohlásil Kopecký.

Jihlava hledala nového kouče delší dobu, podle spekulací médií se zajímala o Romana Pivarníka, Radima Kučeru, Bohumila Páníka, Josefa Csaplára nebo Jozefa Vukušiče.

Zdroj
ČTK, fcvysocina.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články