Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Jihlava hledá útočníka. Po odchodu Tecla máme problém, připustil trenér

Jihlava - Fotbalisté Vysočiny Jihlava jsou po šesti odehraných kolech na dvanáctém místě s bilancí jedné výhry a remízy a čtyř porážek. Podle trenéra Františka Komňackého za to může špatná situace v útoku týmu. "Musíme se s tím nějak vypořádat," řekl kouč Jihlavy s tím, že jediným řešením je sehnat posilu.

František Komňacký
zdroj: ČT24

Celkové skóre 9:12, špatná defenziva, slabý útok. Jihlava řešila největší problém v obraně před utkáním v Teplicích, které nakonec prohrála 4:2. Komňacký Na Stínadlech postrádal Marka, Kopice a Josla, Krejčí pak byl na lavičce. Defenziva tak byla složená ze Šourka, Tlustého, Jánoše a Vaculíka.

"Vedli jsme, ale pak se začaly dít věci, které si neumíme vysvětlit. Dostáváme góly ze zbytečných brejků. Naše hra v defenzivě postrádá kvalitu a důraz, čtyři inkasované góly jsou moc. Defenzivní řada hrála v tomto složení poprvé a bylo to vidět. Ale z prohry nebudeme dělat tragédii," zhodnotil Komňacký.

Útok je zase podle trenéra Jihlavy slabý už od odchodu Stanislava Tecla do Viktorie Plzeň. "Pořád nemůžeme najít toho správného útočníka." Vysočina má teď na soupsice Teplého, Přeučila. Šimonek už odešel hostovat do tureckého Manisasporu. Komňacký tak zavelel sehnat posilu. "Přestupy ještě nekončí. Musíme s tím něco dělat. K zápasu se Slavií přistoupíme jako k zápasu podzimu, abychom se z těch bezprostředních sestupových příček dostali," doplnil.

Zdroj
ČT sport, deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články