Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jednání o přestupu? Mám čisté svědomí, vyvrací spekulace Krejčí

Zpět po zranění je v kádru Sparty její kapitán Ladislav Krejčí. Během jeho rekonvalescence, která částečně probíhala i v zahraničí, však v médiích kolovaly spekulace i o jeho možném přestupu. "Občas se hledají fantastické scénáře. S nikým jsem nejednal," okomentoval situaci Krejčí.

Zranění lýtka utrpěl Krejčí v utkání české reprezentace. "Byly to tři týdny, což je u takového zranění běžná doba, nezveličoval bych to," komentoval důvody, které jej postavily mimo trávník.

Krejčí se svůj zdravotní stav rozhodl řešit i v zahraničí. "Zpočátku jsem byl ve Španělsku u fyzioterapeuta, který mi dlouhodobě pomáhá," uvedl. V médiích se pak kvůli jeho cestě začaly objevovat spekulace o jeho možném přestupu z Letné. 

Je nám líto, video expirovalo.
Krejčí ozřejmuje důvody delší absence a vyvrací spekulace o přestupu

"Přijde mi, že se občas hledají fantastické scénáře, jen aby bylo něco zajímavého, o čem psát. Mám čisté svědomí, s nikým jsem nejednal. Nakonec ani bych nemohl, protože přestupové období není otevřené," vyvracel fámy Krejčí. "Nyní už se plně připravuji s týmem a doufám, že budu v nadcházejících utkáních schopen co nejvíce pomoct," dodal. 

Krejčí zasáhl již do utkání 16. kola proti Zlínu. "Bylo to po fyzické stránce samozřejmě náročnější. Měli jsme ale náskok, takže jsem se mohl více soustředit na sebe. Doufám, že už to bude jen lepší," uvedl po svém návratu do kádru. 

V co nejbližší návrat Krejčího v plné formě ostatně doufají i Sparťané. Letenští totiž již ve čtvrtek nastoupí v Evropské lize proti Betisu Sevilla. "Pracuji na tom, abych byl připraven na co největší porci minut. Máme ale velmi kvalitní a široký kádr, budu respektovat rozhodnutí trenéra," uzavřel Krejčí.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články