Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Janečka neřeší jen problémy s tréninkem. Nedostane se za dětmi

Jak se mají připravovat? Kdy se vrátí zpátky na hřiště? Takové starosti teď mají profesionální sportovci. Ale i oni musejí řešit i jiné životní či rodinné komplikace. Důkazem je třeba fotbalista Karviné Marek Janečka, který se nedostane za svými dětmi.

Je nám líto, video expirovalo.
Karvinský Janečka nemůže za dětmi na Slovensko

Jeho malé děti žijí s první ženou na Slovensku, kam se nyní vydat nemůže. Při cestě zpět by totiž musel do karantény. "Je to nepříjemné, ale s dětmi jsem v kontaktu každý den přes Skype nebo Messenger," uvedl ostřílený šestatřicetiletý záložník Karviné.

Osud první fotbalové ligy je stále ve hvězdách. Karviné se těsně před přerušením soutěže ovšem podařilo poskočit na příčku zaručující setrvání mezi elitou.

"Teď jsme v situaci, se kterou bychom byli spokojení. Na druhou stranu se umím vžít do situace Příbrami, Opavy anebo Zlína. Nejlepší by bylo anulování soutěže, což by znamenalo, že není mistr ani sestupující," zdůraznil Janečka.

Podobně jako jeho spoluhráči či rivalové, musí i on řešit, jak se udržovat v kondici. Fotbalový míč a parťáky z týmu musel vyměnit v přípravě za svou přítelkyni, která mu zpříjemňuje fyzický dril.

Ač ve své dlouhé fotbalové kariéře zažil mnohé, pořád může přijít nějaké překvapení. "Poprvé ve své fotbalové kariéře zažívám jarní přípravu. Není to nic příjemného, ale situace je dost vážná a všichni bychom měli být zodpovědní," podtrhl Janečka.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články