Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Jablonec zakončil Tipsport ligu výhrou nad Chrudimí, na Maltu ale nepojede

Fotbalisté Jablonce ani v závěrečném utkání Tipsport ligy neprohráli a se základní částí se dnes rozloučili výhrou 3:1 nad druholigovou Chrudimí. Severočeský celek se sedmi body ovládl skupinu B a mohl by pomýšlet i na účast ve finálové části zimní soutěže na Maltě, té se však v předstihu vzdal.

Na Doležalovu úvodní branku dokázal ještě v prvním poločase odpovědět Kopecký, který tak jako jediný ve skupině překonal jabloneckou obranu. Po přestávce už dávali góly pouze Severočeši  vedení čtvrtému celku nejvyšší soutěže vrátil Ikaunieks a o třetí branku se postaral Chramosta.

Tým trenéra Petra Rady tak navázal na bezbrankovou remízu s Pardubicemi a výhru 1:0 nad Varnsdorfem. Se sedmi body by se Jablonec teoreticky mohl ucházet o místo na finálovém turnaji, ale ještě před začátkem tradiční zimní soutěže účast stejně jako Ostrava zamítl.

Na Maltě se představí nejlepší tým základních skupin a doplní obhájce trofeje druholigové Brno, Mladou Boleslav a Slovan Bratislava. Na dosah dnes mělo finálovou účast dosud stoprocentní Táborsko, v závěrečném utkání ve skupině ale podlehlo 0:1 Nitře. Nejblíže postupu je tak Hradec Králové, který zatím neztratil ani bod a ve středu zakončí skupinu proti Vlašimi.

Je nám líto, video expirovalo.
Jablonec začal přípravu bez Hanouska a Lischky
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články