Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Jablonec si na závěr přípravy v Rakousku poradil s Uralem

Jablonec - Fotbalisté Jablonce zakončili soustředění v Rakousku vítězně. Účastník kvalifikace Evropské ligy zdolal v dnešním duelu třináctý celek uplynulé sezony ruské ligy Ural Jekatěrinburg 1:0 brankou Slováka Jána Greguše z penalty a udržel neporazitelnost v letní přípravě. 

Jablonečtí fotbalisté na soustředění v Rakousku
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Zápas byl od začátku vyrovnaný a s minimem gólových šancí. Rozhodnutí přinesla situace z 31. minuty, kdy sudí nařídil penaltu a Greguš zamířil přesně k tyči. Vzápětí mohl soupeř srovnat, ale tečovaný míč po centru skončil těsně vedle. Ural tak podruhé v krátké době podlehl českému celku, před pár dny ho porazila 3:2 mistrovská Plzeň.

Jablonec ani v sedmém utkání letní přípravy neprohrál. Na soustředění v Rakousku si připsal dvě výhry a dvě remízy. Generálka na start nové sezony čeká severočeský celek v sobotu proti Varnsdorfu.

FK Jablonec - FK Ural Jekatěrinburg 1:0 (1:0)

Branka: 31. Greguš z pen.
Sestava Jablonce: V. Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Novák (46. Romera) - Hübschman, Greguš (73. Rossi) - Masopust (73. V. Vukadinovič), M. Pospíšil (46. Trávník), Crnkič (80. Mišůn) - Tecl (46. Wágner). Trenér: Šilhavý. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články