Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Jablonec i Plzeň začaly výhrou, Sparta tápala v Jihlavě

Praha - Hned v prvním kole ztratil body jeden z největších favoritů na titul, pražská Sparta, která remizovala v Jihlavě 0:0. Její konkurenti, Jablonec a Plzeň, naopak své zápasy zvládli. Zatímco Viktoria si doma těsně poradila se Slavií, Severočeši vydřeli výhru v Příbrami. Ta přitom v domácím prostředí prohrála poprvé od loňského září, kdy prohrála také s Jabloncem.

Radost jabloneckých fotbalistů
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Příbram - Jablonec 2:3

Fotbalisté Jablonce na úvod nové ligové sezony potvrdili roli favorita a zvítězili 3:2 na hřišti Příbrami. Ukončili tak její domácí neporazitelnost 11 zápasů trvající od loňského září. Severočeši, které ve středu čeká předkolo Evropské ligy s Kodaní, vedli po gólech Karavajeva a Greguše, Pilík dorážkou vlastní penalty snížil, ale rozhodl Wágner. Příbram už jen korigovala výsledek Bednářem.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/318263-golova-kanonada-v-pribrami-za-delsi-konec-v-ni-tahal-jablonec/)

Plzeň - Slavia 2:1

Nový ročník první fotbalové ligy začal výhrou mistrovské Plzně nad Slavií 2:1. Skóre úvodního duelu 1. kola otevřel v 19. minutě Daniel Kolář a pojistku přidal střídající Bosňan Aidin Mahmutovič. V závěru už jen snížil Milan Škoda. Viktoria se vítězně naladila na úterní první zápas 3. předkola Ligy mistrů na půdě Maccabi Tel Aviv.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318188-plzen-otevrela-ligovou-sezonu-tesnou-vyhrou-nad-slavii/)

Jihlava - Sparta 0:0

Sparta vstoupila do nové sezony bezbrankovou remízou v Jihlavě. Hned na úvod tak ztratila dva body na svého hlavního rivala v boji o titul Plzeň, která začala výhrou. Navíc se nenaladila dobře na úterní duel 2. předkola Ligy mistrů s CSKA Moskva. Největší šanci měli domácí, když Tomáš Marek opřel svou střelu do břevna.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318214-sparta-hned-na-uvod-ztratila-s-jihlavou-hrala-bez-branek/)

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 2:1

Prvoligová premiéra trenéra Korytáře na lavičce Baníku skončila porážkou. Ostravané sice na půdě Brna vedli, ale Zbrojovka duel otočila a zvítězila 2:1. O rozhodující branku se postaral dvě minuty před koncem Pavel Zavadil. Baník v závěru kromě bodů přišel také o vyloučeného Marka Šichora.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/318262-baniku-nepomohl-ani-gol-kukece-primo-z-rohu-brno-zvladlo-obrat/)

Slovácko - Dukla Praha 4:3

Přestože je mu sedmatřicet let, stále je jedním z nejlepších kanonýrů Synot ligy. Třetí nejlepší střelec loňského ročníku Libor Došek svým hattrickem rozhodl o vítězství Slovácka 4:3 nad Duklou Praha. Tým z Julisky sice otevřel skóre, když se trefil Tomáš Berger, Dukla ale chybami nabídla Slovácku otočení výsledku.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/318264-dosek-pali-i-v-nove-sezone-hattrickem-znicil-duklu-a-slovacko-v-prestrelce-vyhralo/)

Teplice - Sigma Olomouc 2:2

Ještě v devadesáté minutě to vypadalo, že si fotbalisté Teplic v duelu s Olomoucí dojdou pro snadné tři body. Severočeši vedli 2:0 a kontrolovali zápas. Jenže nastavený čas vůbec nezvládli. Dvakrát inkasovali a nakonec remizovali se staronovým účastníkem nejvyšší soutěže 2:2.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/318281-teplice-jeste-v-nastaveni-vedly-o-dva-goly-nakonec-s-olomouci-remizovaly/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy hráčů a trenérů po utkání Teplice-Olomouc

Bohemians 1905 - Zlín 0:1

Po šesti letech se fotbalisté Zlína vrátili do první ligy a hned si připsali tři body. "Ševci" v úvodním kole nové sezony vyhráli 1:0 na hřišti Bohemians 1905 díky gólu obránce Lukáše Pazdery z 25. minuty. Pražský tým v lize ukončil jarní sedmizápasovou šňůru bez porážky.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/318322-comeback-do-ligy-na-jednicku-zlin-si-vyslapl-na-bohemians-1905/)

Slovan Liberec - Mladá Boleslav 4:2

Obrat, šest vstřelených gólů a svižný fotbal. Duel Liberce s Mladou Boleslaví fanoušky nenudil. Lépe z něho vyšel domácí Slovan, který sice prohrával, ale nakonec v utkání zvítězil 4:2. Povedenou premiéru v nejvyšší soutěži si díky tomu připsal trenér Severočechů Jindřich Trpišovský.

Reportáž a ohlasy z utkání (//sport/fotbal/318347-liberec-zvladl-sestigolovou-prestrelku-s-boleslavi-trpisovsky-zazil-viteznou-premieru/)

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy trenérů po utkání Liberec - Mladá Boleslav

Hlavní zprávy

Nejčtenější články