Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Jablonec chce proti Klokanům napravit prohru s Kodaní

Praha - Jabloneckým fotbalistům se nadmíru povedl vstup do ligy, když zvítězili na těžké půdě Příbrami. Jenže pak v Evropské lize nezvládli domácí zápas 3. předkola s Kodaní a v Dánsku budou mít mimořádně obtížnou úlohu. Mezitím se ale Severočeši mohou soustředit na ligu, kde letos hodlají útočit na titul. Potvrdit své ambice budou chtít doma proti Bohemians, kteří v uplynulém zápase prohráli v Ďolíčku s nováčkem ze Zlína. Přímý přenos z utkání můžete sledovat od 17:30 na ČT sport.

Na Střelnici budou před i po zápase probíhat oslavy 70 let od založení klubu. Fanoušci se mohou těšit na výstavu historických předmětů, dva koncerty či závěrečný ohňostroj.

Klokani by ale domácím rádi oslavy pokazili bodovým ziskem, zvlášť když v úvodu sezony doma podlehli nováčkovi Zlínu 0:1. Opřít se přitom mohou také o dobré výkony proti Spartě a Plzni.

"Chceme soupeře potrápit a můžeme to zvládnout, v minulé sezoně jsme bodovali také se Spartou a Plzní. S Jabloncem se nám to moc nepodařilo, takže doufám, že tento zápas bude trošku úspěšnější," přál si kouč Roman Pivarník. "Potřebujeme být kompaktní. Tak jsme hráli v Jablonci i naposledy, ale inkasovali jsme laciný gól. Takže budeme chtít dobře bránit s kvalitním přechodem do útoku," doplnil.

Čtvrtý pohárový účastník Liberec nastoupí na Slavii tři dny po výhře 2:1 v úvodním duelu 3. předkola Evropské ligy s Kirjatem Šmona. Mladá Boleslav naopak potřebuje doma proti Brnu napravit nepovedený vstup do sezony, když nejprve v 2. předkole Evropské ligy vypadla s norským Strömsgodsetem a následně na úvod ligy podlehla 2:4 v Liberci. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jablonec - Kodaň
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články