Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Hybš odchází z Plzně. Na hostování ho získala polská Nieciecza

Matěj Hybš stráví následující půlrok v Polsku. Obránce Plzně odchází na hostování do týmu Bruk-Bet Termalica Nieciecza. Devětadvacetiletý hráč se v novém angažmá potká s krajany Michalem Bezpalcem a Michalem Hubínkem. Na lavičce jej povede český kouč Radoslav Látal.

Matěj Hybš v dresu Plzně (vpravo)
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

"U Matěje bohužel nedošlo k takovému hernímu vytížení, jaké jsme si představovali. I proto jsme souhlasili s jeho hostováním a přejeme mu, aby se mu v Polsku dařilo a měl právě vyšší herní zátěž," řekl generální ředitel Viktorie Adolf Šádek.

Levý obránce Hybš přišel do Plzně před rokem a půl z Liberce. V minulosti působil také v pražské Spartě, Jihlavě nebo Jablonci. V této sezoně nastoupil k osmi ligovým duelům, dalších šest startů si připsal v kvalifikačních zápasech o Evropskou konferenční ligu.

Nieciecza, za níž v minulosti hráli také Adam Hloušek nebo Martin Zeman, je s 12 body na chvostu tabulky polské ligy a od místa znamenajícího záchranu ji dělí šest bodů. Tým vstoupí do jarní části 4. února doma proti Jagiellonii Bialystok, o čtyři dny později ho čeká duel na hřišti mistrovské Legie Varšava, která je předposlední.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články