Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Hološko si opět zahraje českou ligu. Bývalého slovenského reprezentanta získalo Slovácko

Českou ligu už si jednou zahrál. V dresu Slovanu Liberec si vedl dobře. Nyní se Filip Hološko do první ligy vrací. Pětatřicetiletý ofenzivní záložník či útočník se po konci ve Slovanu Bratislava dohodl se Slováckem. Smlouvu podepsal do konce jarní části sezony.

Filip Hološko
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Hološko naposledy působil ve Slovanu Bratislava, kde se v únoru dohodl na ukončení smlouvy. Do Slovácka, kterému patří deváté místo v ligové tabulce, přichází jako volný hráč. V Liberci hrával v letech 2002 až 2005 a přispěl k titulu v sezoně 2005/06, přestože už jaro odehrál v tureckém Manisasporu. V české lize má na kontě 54 utkání a 17 gólů.

Působil také v Trenčíně, Besiktasi Istanbul, Rizesporu a Sydney. Ve slovenském národním týmu odehrál 65 zápasů, ve kterých vstřelil osm branek. Naposledy reprezentoval v roce 2015.

"Filip má do fotbalu stále velkou chuť, a protože ve Slovanu nedostával tolik příležitostí, kolik by si představoval, chtěl jít někam, kde bude na hřišti častěji. Zájem mělo více klubů a po zvážení všech okolností se Filip rozhodl pro Slovácko, s nímž se zatím dohodl na působení do konce probíhající sezony," uvedl hráčův zástupce Milan Lednický.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články