Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Hancko zůstává na hostování ve Spartě, tvrdí stanice Sky Sport

Vypadá to, že snaha udržet stopera Dávida Hancka, Spartě vychází. Respektovaný italský novinář Gianluca Di Marzio ze stanice Sky Sport informoval o tom, že letenský celek se domluvil s Fiorentinou na prodloužení hostování slovenského fotbalisty o další rok. Kluby zatím dohodu nepotvrdily.

Dávid Hancko ze Sparty slaví vstřelenou branku
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Dvaadvacetiletý Hancko přišel do Sparty vloni v srpnu a postupně se na Letné vypracoval v klíčového hráče. Pražané proto stáli o jeho setrvání v týmu, ale opci ve výši šesti milionů eur využít nechtěli. Nyní se však údajně Sparta s Fiorentinou dohodla na prodloužení hostování a snížení opce na polovinu.

Hancko za Spartu odehrál v první lize 19 zápasů a dal dvě branky. Letenským pomohl ke třetímu místu v tabulce a vítězství v poháru, kterým Pražané ukončili šestileté čekání na trofej. Slovenský reprezentant před odchodem do Fiorentiny nastupoval také za Žilinu.

Sparta zatím během letní přestávky získala tři posily - stopera Ondřeje Čelůstku, Bulhara Martina Minčeva a slovenského brankáře Dominika Holce. Letnou naopak opustil jeden z nejlepších hráčů uplynulé sezony záložník Guélor Kanga, který se s klubem nedohodl na nové smlouvě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články