Fotbal Extra: Příbrami chce v záchraně pomoct nový trenér, Liberci navrátilec Bosančič

Po zimní přestávce se na obrazovky ČT sport vrací pořad Fotbal extra, který se tradičně věnuje nadcházejícímu kolu nejvyšší české fotbalové soutěže. Představí hráče, trenéry a další fotbalové osobnosti v netradičních rolích. A poodhalí jejich nejenom fotbalový svět. Chybět nebude ani kompletní předzápasový servis televizních duelů Plzeň – Příbram a Liberec - Zlín. První díl Fotbal Extra v roce 2017 uvidíte na ČT sport ve čtvrtek 16. února od 22:00.

Je nám líto, video expirovalo.
Příbramský Tobiáš: Cesta za záchranou vede jen přes poctivou práci

První letošní díl zamíří do příbramského kina, kde se natáčelo s novým trenérem Příbrami Kamilem Tobiášem. Ten v zimě přebral tým po Petru Radovi a má za úkol příbramské fotbalisty zachránit. Kamilovi je 38 let, za sebou má zkušenosti z mládežnických kategorií, ale hlavně je nástupce svého slavnějšího otce Pavla.

Druhá část pořadu bude věnována Liberci. Slovan může očekávat také perné jaro. I proto, že rozprodal své nejlepší hráče a v tabulce je skoro na padáka. Ovšem přišli noví hráči i fotbalisté, kteří kdysi v klubu působili. Jedním z nich je světoběžník Miloš Bosančič, který za poslední čtyři roky absolvoval tři exotická angažmá.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články