Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Fotbal Extra: Jak se sžil Kanga se Spartou?

Další díl pořadu Fotbal Extra zavede diváky do táborů obou pražských S. Jak Slavia, tak i Sparta se objeví v sobotních televizních přímých přenosech, a to v rámci 23. kola nejvyšší ligové soutěže. Premiéru Fotbal Extra vám nabídneme ve čtvrtek 5. dubna na ČT sport od 16:15.

Guélor Kanga a Václav Kadlec
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

V Edenu jsme před zápasem na Zbrojovce natáčeli s Pavlem Řehákem, který doplnil početnou libereckou enklávu v realizačním týmu. Řehák je velký klubista, a tak jsme ho požádali, aby představil zásady správného slávisty. 

Na Spartě nepanuje ta nejlepší atmosféra. Letenští sice neprohrávají, ale taky nevyhrávají. Fanoušky tak může alespoň těšit dobrá forma zimních posil. Dobře se vede rumunským hráčům: v brance pravidelně nastupuje Nita a góly dává Stanciu.

Rozhodně zajímavým hráčem je i gabonský reprezentant Guélor Kanga. Záložník Sparty se mimo jiné velmi dobře zná s nejdražší posilou Arsenalu v historii Aubameyangem.

Kromě profilů Řeháka a Kangy vám nabídneme pohled do táborů Zbrojovky a Dukly, jak se chystají na Slavii, respektive Spartu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články