Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Dukla udolala oslabené Teplice 1:0. Djuranovič rozhodl z přímého kopu

Teplice dohrávaly bez dvou vyloučených a s Duklou utrpěly porážku 0:1. Minimálně do soboty Pražané opustili poslední místo tabulky. Zápas rozhodl v 17. minutě Uroš Djuranovič z přímého kopu.

Radost hráčů Dukly
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Dva klíčové okamžiky? Hosté hráli téměř celý druhý poločas bez vyloučeného Martina Jindráčka a v 69. minutě dostal červenou kartu i Michal Jeřábek.

Ale především ten třetí. Ten, kdy se Dukla dostala do vedení v 17. minutě. Djuranovič se postavil k přímému kopu a umístěnou ranou k tyči překonal Diviše.

Ve 39. minutě zaváhal teplický obránce Král a nepovedenou "malou domů" vyslal do úniku Djuranoviče, který však zbrkle trefil Diviše. Těsně před pauzou rozhodčí Ginzel neuznal hostům vyrovnávací gól kvůli těsnému ofsajdu.

Severočechům nevyšel ani začátek druhé půle. Jindráček při vzdušném souboji udeřil Miloševiče a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Teplický útočník tak nenavázal na pohárový hattrick proti Dukle. Šance Teplic na případné vyrovnání ještě více klesly v 69. minutě. Bývalý obránce Dukly Jeřábek surově podkopnul Tetoura a po druhém napomínání také dostal červenou kartu.

Dukla měla sice měla na trávníku o dva hráče víc, ale výraznější převahu si vytvořila až v závěru. V 84. minutě byl blízko druhé domácí brance Tetour, jehož hlavičku výborně zlikvidoval Diviš. Teplický gólman pak ještě zblízka skvěle vychytal Brandnera. Pražané hubený náskok udrželi a v lize porazili Teplice po sérii tří porážek.

Dukla Praha - FK Teplice 1:0 (1:0)

Branka: 17. Djuranovič. Rozhodčí: Ginzel - Fišer, Černý. ŽK: Miloševič - Jindráček, Soungole, Kučera, Jeřábek, Hora, Hyčka. ČK: 50. Jindráček, 69. Jeřábek (oba Teplice). Diváci: 728.

Dukla: Rada - Douděra, Raspopovič, Ostojič, Souček - Miloševič - Podaný, Tetour, Bilovský (80. Breda), Bezdička (71. Schranz) - Djuranovič (86. Brandner). Trenér: Skuhravý.

Teplice: Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Soungole (46. Žitný), Kučera - Hora, Trubač (55. Hyčka), Luts (46. Vaněček) - Jindráček. Trenér: Hejkal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články