Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Dukla má defenzivní posilu, přípravu zahájila se Srbem Miloševičem

Praha - Fotbalisté Dukly zahájili letní přípravu i s novou posilou Srbem Branislavem Miloševičem. Sedmadvacetiletý pravý obránce podepsal s pražským klubem dvouletou smlouvu.

"Po odchodu Vjačeslava Karavajeva bylo nutné přivést posilu na post pravého beka. V podobě Branislava přichází zkušený univerzální hráč, o kterého jsme usilovali už minulé léto," řekl sportovní ředitel Günter Bittengel. Miloševič naposled působil v bělehradském klubu Rad, kde dělal kapitána. Předtím v Srbsku hrával také za Borču, Javor a Teleoptik.

Několika fotbalistům skončilo v Dukle hostování. S Karavajevem se do CSKA Moskva vrátil jeho ruský krajan Nikolaj Děrgačev, Jan Blažek zahájil přípravu v Liberci a Roman Polom ve Spartě. Mladého obránce i dalšího hráče Letenských Tomáše Přikryla by však trenér Luboš Kozel na Julisce rád udržel, stejně jako Michala Krmenčíka. Kmenový útočník Plzně začal trénovat po vleklém zranění.

"U Krmenčíka uvidíme, zda se nám podaří prodloužit jeho hostování. Tak jako tak bude jeho náběh do tréninku pozvolnější," uvedl Kozel, kterému bude v úvodu přípravy chybět ještě účastník domácího Eura do 21 let Matěj Hanousek a zraněný Dominik Preisler.

Dukla okusí atmosféru na Celtiku

Hráči šestého celku uplynulé ligové sezony ve středu absolvují tradiční zátěžové testy na FTVS a k prvnímu utkání nastoupí v sobotu v polské Bytomi. Vrcholem úvodní části přípravy bude zápas na stadionu skotského mistra Celtiku Glasgow (4. července), poté Pražané ještě zamíří na soustředění do Rakouska.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články