Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Diop po hrozivém souboji musí na operaci, sezona mu skončila

Zlín – Po tvrdé srážce hlav s obráncem Matějem Hanouskem v utkání s Jabloncem má zlínský útočník Dame Diop zlomenou lícní kost a musí na operaci. Čtyřiadvacetiletý senegalský forvard, který letos zaujal svými výkony a v 19 zápasech se postaral o pět gólů, tak svému týmu bude chybět do konce sezony, jak potvrdil sportovní manažer Zlína Zdeněk Grygera.

"Diopa nyní čeká převoz do nemocnice ve Zlíně, kde by měl po splasknutí otoku podstoupit operační zákrok. Léčení si vyžádá delší dobu, sezona pro něj skončila," řekl manažer Zlína Zdeněk Grygera.

Diop je s pěti góly nejlepším střelcem týmu, který už devět kol nevyhrál. "Je to nepříjemná věc. Ještě více než porážka mě ale bolí Diopovo zranění, byla to pořádná rána," uvedl po utkání trenér Bohumil Páník.

Diop přišel do Zlína loni v zimě ze Slavie Praha, která jej získala v srpnu 2014 jako volného hráče z arménského Širaku. Ve Slavii tehdy uzavřel dvouletou smlouvu s opcí. V české lize ale ve Slavii nastoupil pouze k šesti zápasům a vstřelil jednu branku. Ve Zlíně zatím v lize odehrál 26 ligových zápasů a skóroval šestkrát.

Zdroj
ČT sport, ČTK, Deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články