Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Dejvické divadlo s fotbalisty Bohemians remizovalo. Co předvedl Pulkrab? Neuvěřitelné, ocenil Trojan

Unikátní zápas nepoznal vítěze, ale přispěl na dobrou věc. Fotbalisté Bohemians Praha 1905 dostali v netradičním sportovně-kulturním utkání s charitativním podtextem herecké úkoly a představitelé Dejvického divadla pak fotbalové. Kapitán herců Ivan Trojan nakonec zařídil remízu.

Ivan Trojan, herec a fanoušek Bohemians 1905, se zdraví s týmem
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Každý je pak v rámci karanténích opatření plnil samostatně a co nejlepším výkonem se snažil svému týmu pomoct k vítězství. Svým představením zaujal především útočník Bohemians Matěj Pulkrab.

Díky lepšímu pohybu měli většinu zápasu navrch fotbalisté Bohemians. "Největší problémy nám dělal Daniel Krch, Dostál a to, co předvedl Pulkrab... Opravdu neuvěřitelný, je v něm velký potenciál," vysekl poklonu Trojan.

Kapitán Dejvického divadla také těsně před koncem vyrovnal s nasazením vlastního zdraví.
"Herci předvedli, že umí máknout, i když už třeba nemůžou a povedlo se jim vyrovnat. Nás to hodně mrzí, ale přejeme jim to," prohlásil obránce "Klokanů" Martin Dostál.

V čase obvyklého výkopu v Ďolíčku, tedy v neděli v 17 hodin, pořadatelé vystavili na internet čtyřicetiminutové zábavné video ze zápasu. To mohli fanoušci Bohemians i Dejvického divadla zhlédnout po zakoupení vstupenky. Výtěžek pomůže i herecké asociaci a pražské Nemocnici na Františku.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články