Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Další trenérská změna v první lize, Jarábek už nevede Karvinou

Po pondělním odvolání Pavla Horvátha z Příbrami přišel o práci v nejvyšší fotbalové soutěži další kouč - Juraj Jarábek z Karviné. Slezský klub reagoval na sérii nedostačujících výsledků v novém roce, v němž vyhrál jeden z posledních devíti zápasů. V tabulce je aktuálně třináctý a od sestupových pozic ho dělí jedenáct bodů. Mužstvo dočasně povedou asistenti.

Juraj Jarábek, trenér MFK Karviná
zdroj: facebook.com/MFK Karviná

"Jarní část nám hrubě nevychází, navíc je zápas od zápasu čím dál horší i herní projev. Vyhodnotili jsme si to tak, že tým nutně potřebuje nový impulz," uvedl sportovní ředitel MFK Lubomír Vlk.

Osmapadesátiletý Jarábek vedl Karvinou od listopadu 2019 v 39 ligových utkáních a jeho svěřenci v nich získali 41 bodů za 9 výher, 14 remíz a 16 porážek. V novém roce však zvítězili jen v únoru doma proti Opavě (3:1), naposledy v neděli prohráli 0:2 na hřišti Bohemians 1905. Dalším soupeřem Slezanů bude v sobotu na domácím hřišti Olomouc.

Je nám líto, video expirovalo.
Trenér Jarábek byl odvolán od fotbalistů Karviné

Karviná je sedmým klubem, který v aktuální ligové sezoně odvolal trenéra. Stejný krok učinily i Teplice, Mladá Boleslav, Brno, Sparta, Ostrava a naposledy v pondělí Příbram, kde Pavla Horvátha nahradil Jozef Valachovič.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články